Reset Password

Op culinair gebied

19 juni 2020 by kathy

Met beide voetjes onder tafel genieten van een heerlijk maal, het blijft voor velen dé beste manier op te ontspannen… Laat u leiden door onze vele suggesties op culinair gebied. Wij kennen voldoende lekkere en (h)eerlijke restaurants om de hele vakantie niet te hoeven koken. Wij kunnen voor afwisseling zorgen tussen de verschillende keukens en smaken en maken uiteraard de reserveringen voor jullie.

Bovendien hoeft uit eten gaan hier zeker niet duur te zijn. Wij kennen elk restaurant en de prijzen en kunnen jullie leiden in functie van jullie wensen en budget.

Wil je dan toch eens genieten van een culinaire hoogvlieger? Dan zijn er verschillende sterrenrestaurants in de nabije omgeving. Van een aantal sterrenrestaurants in Calpe, Javea en La Nucia, tot zelfs een driesterrenzaak in Denia… werkelijk alles is mogelijk!

En dan is er uiteraard ook nog onze paella meester Guy, die een heuse homecooking show geeft met zijn befaamde paella. Kathy zorgt ondertussen voor een heerlijk huisaperitief, hapjes, voorgerecht en nadien uiteraard een heerlijk dessertje. Kent u een betere manier om u thuis te voelen ver van huis?