Reset Password

Ontspannen op zee

19 juni 2020 by kathy

Geniet van een heerlijk waterbad…

Of toch niet? Wie wel óp zee wilt maar niet in zee, nemen wij graag mee op onze eigen motorboot. Met twee ervaren en gediplomeerde kapiteins aan boort (zowel Guy als Kathy) worden jullie veilig naar de mooiste baaien van de Costa Blanca gebracht. We varen tussen Javea en Altea, aan u de keuze, en het is altijd de moeite waard. Een dolfijn kan ons wel eens komen begroeten… En voor wie het dan toch begint te kriebelen om een plons te maken, leggen we aan in een baai en kan er naar hartenlust gesnorkeld en gezwommen worden. En voor de avonturiers onder jullie hebben we ook een eigen donut (band achter de boot) en kunnen we jullie leren waterskiën.

Onze boot ligt in het haventje van Les Basetes, een watersportcomplex waar je ook terecht kan voor diepzeeduiken, initiatie duik, catamaran, zeilen, windsurfen, kajakken, peddelen (met roeispaan op grote surfplank), enz…

Een klein strandje en twee mooie bars nodigen de “aan wal blijvers” graag uit om ondertussen heerlijk te relaxen en te genieten van het kijken naar al dit watersportgebeuren.

De haven van Moraira