Logo

Ons verhaal

Ons verhaal

SPANJE 2018 348Na meer dan dertig jaar een eigen zaak te hebben gerund, zagen Kathy en Guy de tijd rijp om hun leven een nieuwe wending te geven.
De drie jongens zijn sinds 2014 – zo goed als – het huis uit en leerden op eigen benen staan…

Een beter moment was er destijds dus niet om te “ontsnappen” uit de dagelijkse sleur en stress van België en om hier in Spanje een nieuw leven te beginnen.

Kathy leek al jaren voorbereid op deze wending, ze studeerde Spaans en voelt zicht eigenlijk al van kinds af aan zeer aangetrokken tot Spanje.

Wellicht zijn de vele Spaanse vakanties met haar ouders en broer daar de oorzaak van.
Ook Guy wilde al enkele jaren naar het buitenland emigreren maar Spanje was niet meteen zijn eerste keuze.
Daar is nu een immense verandering ingekomen, want na Kathy is ook Guy nu smoorverliefd geworden op het land, de temperatuur, de vriendelijke mensen, de minder stressvolle manier van leven enz.

Zij “ontsnapten” letterlijk uit de dagelijkse stress, maar ze willen ook dat hun gasten hetzelfde gevoel krijgen wanneer ze hier toe komen.
Ook zij moeten na een jaar lang werken, het gevoel hebben te ontsnappen uit de drukte en moeten zich hier vooral ontspannen. Die rust biedt onze ZEN tuin in zeer grote mate.

Omdat beiden grote sportfanaten zijn, zowel actief als passief, stellen zij hun casa het hele jaar door óók open voor alle sportievelingen!
Zo maken bijvoorbeeld wielrenners er ook een sport van om geregeld eens te ontsnappen uit het peloton of lopers uit de massa volgelingen achter hen of willen wandelaars als eerste de top bereiken, elke sportfanaat wilt “ontsnappen” en winnen!

De naam, Casa La Escapada, wat “De Ontsnapping” betekent, werd daarom gekozen aan de hand van de diverse betekenissen dat het woord voor Kathy en Guy symboliseert.

Kom het zelf ontdekken en beleven!

Wij beloven u sinds oktober 2014 een thuis ver van huis… onze overwinning van het VTM programma “Met vier in bed” heeft dit “thuis”gevoel overduidelijk aangetoond! Wij zijn heel fier op deze bijzondere award!

Kathy en Guy en hondje Zorro


Copyright 2014